Wandeling

Maart = wandelmaand

 

Om deze activiteit - Die normaal was gepland … maart – corona proef te kunnen laten doorgaan kan je de wandeling toch maken wanneer het jou best past in de maand maart. Hou hierbij rekening met de geldende coronamaatregelen.

 

Hoe werkt het? Vertrek en aankomst aan het gemeenschapscentrum IJzermaal in Westmeerbeek. Je hebt de keuzen uit een wandeling van 4,7 of 7,3 KM die je kan downloaden op deze pagina. Gemakkelijke paden, 50% onverhard en dus soms modderachtig.

 

Leuk om weten bezorg ons je foto van je gezelschap tijdens de wandeling, inclusief jezelf en eventuele honden. Belangrijk is dat de foto wordt genomen op exact dezelfde locatie als deze voorbeeld foto. Doorsturen kan best via Whatsapp naar het nummer 0484971633 en dit voor 1 april. Voor dappere kinderen tot 12 jaar en voor elke viervoeter die we vinden op de foto bezorgen we je achteraf een leuke attentie.

 

 

Let op de foto’s worden achteraf gepubliceerd in een album op facebook. Wil je dit niet, stuur ons dan geen foto. Maximum 1 foto per huishoudhulp. 


Download
Wandeling 4,7 km.pdf
Adobe Acrobat document 688.5 KB
Download
Wandeling 7,3 km.pdf
Adobe Acrobat document 541.5 KB